Roland Garros 2019 - Cine este favorită la trofeu, după eliminarea Simonei Halep

Roland Garros 2019 - Cine este favorită la trofeu, după eliminarea Simonei Halep
Roland Garros 2019 - Cine este favorită la trofeu, după eliminarea Simonei Halep

Roland Garros 2019 după eliminarea Simonei Halep rămâne fără o favorită certă pentru câștigarea trofeului, toate cele patru jucătoare rămase în cursă având șanse aproape egale.

Eliminată în sferturi la Roland Garros 2019, Simona Halep venea după două prezențe consecutive în finala de la Penul francez. În 2017 a fost învinsă surprinzător de Jelena Ostapenko, dar anul trecut a reușit și s-a impus în fața lui Sloane Stephens.

În acest moment, în cursa pentru marele trofeu au rămas tinerele Amanda Anisimova și Marketa Vondrousova, jucătoare din noul val. Anisimova va juca cu Ashley Barty, în timp ce Vondrousova o întâlnește pe Johanna Konta. Tinerele speranțe sunt hotărâte să meargă până la capăt, dar fiecare întâlnește o sportivă mai experimentată în semifinale.

Acum, australianca Barty are cota 3.00 să triumfe la Roland Garros, iar Vondrousova este cotată cu ultima șansă,  cotă de 5.00. Simona Halep fusese cotată încă de la începutul turneului drept favorita caselor de pariuri la câștigarea Roland Garros în 2019.

Simona Halep  a pierdut o mulțime de puncte după eliminarea de joi, 2000, iar de săptămâna viitoare va cădea pe locul 8 WTA, una dintre cele mai slabe clasări din ultimii ani, urmând să înceapă sezonul pe iarbă, acolo unde nu strălucește, ea reușind să ajungă într-o singură finală până acum.

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a fost învinsă de tânăra americancă Amanda Anisimova, 17 ani, 51 WTA, scor 2-6, 4-6, după o oră și nouă minute de joc.

Citește și:

Cine va ridica trofeul Roland Garros după Simona Halep - analiză

Anchetă WTA - Simona Halep, un nou premiu de frumusețe - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel