Roland Garros 2019 - Câți bani a câștigat Simona Halep, după ultima victorie

Simona Halep, s-a calificat în runda a treia a turneului Roland Garros 2019, joi, după o victorie în trei seturi în faţa polonezei Magda Linette.

Simona Halep o va înfrunta în turul al treilea la Roland Garros 2019 pe învingătoarea dintre sârboaica Aleksandra Krunic şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Meciul s-a întrerupt din cauza întunericului, după două ore şi 25 de minute, la scorul de 6-6 în setul decisiv, după ce Krunic s-a impus cu 7-5 în primul act, iar Ţurenko a câştigat setul secund cu 7-5. Krunic a ratat o minge de meci la scorul de 6-5 în decisiv.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 143.000 euro şi 130 de puncte WTA pentru victoria la Linette.

Simona Halep - victorie la Magda Linette

Campioana en titre de la Roland Garros, Simona Halep, s-a calificat în runda a treia a turneului de Mare Şlem parizian, joi, după o victorie în trei seturi în faţa polonezei Magda Linette, cu 6-4, 5-7, 6-3. Halep (27 ani), a treia favorită, a obţinut o victorie deloc facilă, după două ore şi 11 minute, în faţa unei jucătoare de aceeaşi vârstă, care se află pe locul 87 în lume.

Simona Halep, care a câştigat şi în primul tur tot după trei seturi, în dauna australiencei Ajla Tomljanovic, a primit o replică foarte curajoasă din partea polonezei, care a reuşit mingi de senzaţie în unele momente şi a luptat până la ultima picătură de energie. Halep a început bine şi a condus cu 2-0, dar Linette a revenit şi a restabilit egalitatea, 2-2. Românca a revenit la cârma jocului şi s-a desprins la 5-2, dar nu a reuşit să tranşeze soarta setului, poloneza s-a apropiat la 5-4, iar Halep a încheiat cu 6-4.

În actul secund, Simona a făcut break la 1-1 şi s-a detaşat la 3-1, apoi a avut 4-2 şi 5-3, a ratat o minge de meci la 5-3 şi două la 5-4, pierzând incredibil cu 5-7, după patru ghemuri consecutive ale polonezei. În decisiv, Halep a dominat clar jocul a avut 3-0 şi 5-1, dar a urmat un nou recul, Linette s-a apropiat la 5-3, dar campioana a încheiat conturile cu 6-3.

Halep a avut 4 aşi şi a comis 4 duble greşeli, în timp ce Linette a reuşit 2 aşi, făcând o singură dublă greşeală. Halep a fost mai bună la punctele cu primul serviciu, poloneza la al doilea, românca având un procentaj redus la mingile de break fructificate, doar 8 din 17 (47%). Linette a avut mai multe lovituri direct câştigătoare, 31-27, iar Halep a făcut mai multe erori neforţate, 44-42.

Citește și: Simona Halep - Magda Linette rezultat la Roland Garros în turul doi. Victorie dificilă VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel