EXCLUSIV  Rezultate SONDAJ ARGUMENT. Chirieac: E cel mai tulburător lucru! / Elena Cristian: Urmează CUTREMUR! video

ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group, a publicat, vineri, chiar în prima zi de campanie, sondajul momentului în politică. La final, concluziile au fost date de Elena Cristian, Mădălina Hideg, Bogdan Chirieac și Val Vâlcu.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion simplu, aleator, de 988 de subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, cu o marjă de eroare +/-3.2%, în perioada 7-17 august 2020.

Rezultatele sondajului au fost prezentate, vineri, la DC News TV. 

VEZI AICI SONDAJUL COMPLET

Jurnaliștii Elena Cristian și Val Vâlcu, analistul Bogdan Chirieac și sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare al DCMedia Group, Argument, au analizat rezultatele, lansând și câteva concluzii.

„Din ce s-a prezentat, mie fundamental mi se pare următorul lucru: 60 la sută dintre români, astăzi, când vorbim, nu vor merge la alegerile locale, în actuala situație epidemiologică. Cred că este cel mai tulburător lucru pe care ni l-a prezentat sociologul Mădălina Hideg astăzi”, a spus Bogdan Chirieac. 

4. -imagine fara descriere- (vot-pandemie-sondaj-argument_26239400.png)

De asemenea, Val Vâlcu a făcut următoarele precizări: „Din punctul meu de vedere, relevantă mi se pare cifra pe care PSD o are la primari (n.r. 33,4 la sută, potrivit rezultatelor sondajului). Arată că PSD are resurse, în ciuda unei campanii de discreditare. Faptul că rămâne pe primul loc la primari arată că partidul are forțe să revină și contează în viața politică.”

5. -imagine fara descriere- (sondaj-vot-partide-argument-dcnews_49715100.png)

„Cred că va fi o campanie extrem de interesantă, mai ales din prisma faptului că majoritatea acțiunilor de campanie se vor face în mediul online. Va fi interesant de văzut în ce măsură acest lucru afectează comportamentul electoral”, a spus sociologul Mădălina Hideg.

La final, Elena Cristian a zis: „Eu spun doar atât: urmăriți DC News, avem niște informații la care nu vă așteptați din acest sondaj. Urmează cutremur!

Sondaj ARGUMENT. Rezultatele EXPLOZIVE, în emisiunea DCNEWS. Analiza momentului după aflarea PROCENTELOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel