Rezoluția statului de...nedrept. Iată cum susține Parchetul că Victor Ciutacu nu a fost amenințat destul

După mai bine de un an de la agresiunea împotriva jurnalistului Victor Ciutacu, Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 1 a reuşit să finalizeze cazul. Un an de zile, pentru ca procurorii  să ajungă la concluzia că Ciutacu nu a fost ameninţat suficient de tare.

De Ce News vă prezintă în facsimil rezoluția Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, în care jurnalistului Victor Ciutacu i se comunică  faptul că ameninţarea nu i-a creat „o stare de disconfort şi de temere concretă în sensul penal“, este greu de înţeles cum de a fost dată această soluţie fără ca Ciutacu să fie audiat. „Aşa că (pe baza audierii lui, a prietenei lui şi a unui paznic care în loc să se bage a analizat de pe margine diferendul) l-a scos de sub urmărire penală. Şi mi-a comunicat în scris soluţia (atacabilă în 20 de zile), eliminând orice referire la Băsescu din motivare“.

Mircea Badea, a readus în prim plan, duminică seara la emisiunea În Gura Presei, modul în care senatorul, la acea vreme, Traian Igaş justifica agresiunea împotriva lui Victor Ciutacu: „Ce a semănat până acum, culege“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel