Regina Elisabeta, prinsă la volan, la 95 de ani. Cum este posibil și de ce NU are permis

Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Cum a fost surprinsă Regina Elisabeta, la 95 de ani. 

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a fost văzută la volanul Range Rover-ului, alături de consilierul său pentru curse de cai, John Warren, în timpul unei vizite surpriză la grajdurile din Sandringham.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, când Regina a condus în jurul Word Farm și grajdurile Commodore Yard.

Îmbrăcată într-o bluză albă cu trandafiri roz și o vestă verde, Regina a atras toate privirile la volanul mașinii. (Vezi imaginile pe Daily Mail)

Cine este John Warren

John Warren este consilierul apropial al Reginei și a preluat rolul de la socrul său, Henry Herbert, al șaptelea conte de Carnarvon, la moartea sa în 2001. El a deținut postul din 1969. 

Regina Elisabeta este pasionată de caii pur sânge și de-a lungul anilor a pretins peste 1600 de victorii în cursă, o cifră care este încă în creștere. 

Pe lângă rasa pură, Elizabeth crește și ponei Shetland la Balmoral în Scoția și ponei Fell la Hampton Court.

În 2007, a deschis un balon de ponei Highland cu normă întreagă la Balmoral pentru a îmbunătăți și conserva rasa.

Singura lege pe care Regina Elisabeta o poate încălcă ori de câte ori vrea

Regina Elisabeta a avut parte de o educație aparte, iar pentru ea, unele reguli au fost diferite. De pildă, dacă la evenimentele oficiale era și este în continuare condusă de șofer, pe proprietățile sale a fost deseori văzută conducând mașina. 

Chiar dacă până aici nu pare nimic în neregulă, Regina Elisabeta conduce de mai bine de 70 de ani, deși nu a dat niciodată examen pentru permisul auto. Mai exact, Regina se pricepe foarte bine la mașini și asta pentru că în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost instruită ca mecanic. Pe atunci Prințesă, s-a alăturat Serviciului teritorial de femei, învățând aici să conducă ambulanțe și camioane, dar să și schimbe cauciucurile sau să repare motorul, arată Business Insider.

Abilitățile sale de șofer nu au fost testate niciodată

Cu toate acestea, abilitățile sale de șofer nu au fost testate niciodată, în cadrul oficial, motiv pentru care, este singura care are voie să conducă fără să aibă plăcuță de înmatriculare și fără carnet de conducere, iar unul dintre motive este acela că toate permisele de conducere din Marea Britanie sunt, tehnic, eliberate în numele Reginei.  

Fostul premier britanic David Cameron dezvăluia în cartea sa de memorii "For the Record" că Regina obișnuia să conducă pe proprietatea sa de la Balmoral cu o "viteză amețitoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel