Urmărește emisiunea live


Reacții virulente după o postare a managerului de comunicare al Simonei Halep: ”Dacă românii ar alege să lupte sub un alt steag...”

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat pe o rețea de socializare un mesaj care nu a fost foarte bine bine primit de toți urmăritorii săi, chiar dacă se dorea a fi un mesaj patriotic.

Euforia victoriei Simonei Halep în faţa Biancăi Andreescu, l-a făcut pe Cosmin Hodor să posteze pe Instagram un mesaj la adresa sportivei de origine română care evoluează pentru Canada.

Astăzi, Simona, ne-a aratat odata în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru România.

Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!” este postarea lui Cosmin Hodor.

El și-a însoțit postarea cu imaginea tricolorului întins peste tribunele sălii de sport din Cluj Napoca, unde România a câștigat ultimele meciuri de Fed Cup.

Reacții pe Instagram

Nu toți followers-ii au fost fericiți cu aceste cuvinte, reacțiile lor fiind virulente în multe cazuri, așa cum reiese din fragmentele de mai jos:

laurentiu.do
”Foarte proasta aceasta atitudine. Nu vad de ce ai comenta asa ceva. Vezi ca mai sunt cateva sportive din Romania ce concureaza pentru Cipru si Spania, scrie despre ele inainte sa ajunga sus ! Sau cel putin preventiv.
Felicitari Simonei, evident ! Ne bucuram ca reprezinta Romania, dar asta nu inseamna ca trebuie judecari ceilalti ! Stim cu totii ce se intampla in tara asta ! Stim cu totii unde este sportul aici, cat de mult esti respectat, ajutat si sponsorizat ! Sa mai zic ca romanii sunt fruntasi la migrat ?! E normal ca din atatea milioane de romani plecati in afara sa rasara si niste varfuri.”

desikblack
”Mare prostie care face valuri nedorite in presa. De parca Bianca a avut ceva de ales. S-a nascut in Canada, traieste in Canada, 95% din bani a bagat in ea Canada. Ideea ca ar putea reprezenta Romania e o prostie”

misternecula
”Tu esti constient de ce se intampla in sportul romanesc ? Esti constient ca Simona e o exceptie ? Aberanta si rusinoasa postare.”

anne657marie
”Sunt foarte dezamagita de aceasta postare! Ati ales sa va spuneti o parere personala, dar nu ati tinut cont de faptul ca o reprezentati pe Simona. Sper sa existe un comunicat ulterior in care staff-ul Simonei sa se dezică de aceste ineptii!”

indiecircles
”Nu poti generaliza cu exemplul Simonei, nu este corect. Sportul romanesc este o ruina. Subfinantat. Si mai apoi FRT este o rusine in comparatie cu FT din Canada. Alegi sa te milogesti de oameni cu bani sau mergi sa intri intr un program elobarat de o Federatie de Tenis asa cum ar trebui sa existe in mod normal in orice tara din lume???”

szekelychristian
”Proastă comparație făcută din frustrare (cred).. Tatal Simonei deținea o fabrica si era fotbalist.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel