Răzvan Simion s-a dat de gol la nunta lui Dani Oțil. Cum o alintă pe Daliana Răducan

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan. 

Lidia Buble, mesaj SUBTIL pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Ce a făcut artista în timpul nunții lui Dani Oțil, la care NU a fost invitată

După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 15 mai, în prima zi a relaxării măsurilor de protecție, în mare secret. 

Îmbrăcați elegant, emoționați și extrem de îndrăgostiți, cei doi s-au fotografiat, iar imaginea a fost publicată de iubita matinalului de la Neatza.

Cei doi au decis să facă primul pas chiar la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil.

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni încă din școală și, evident, nu puteau fi separați la cel mai fericit eveniment din viața lui Dani. 

Harry, trădarea Casei Regale. Se cere renunțarea la titluri: Lumea este îngrozită. Ce i-a putut face Reginei Elisabeta

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima apariție împreună

Deși inițial s-a crezut că Răzvan Simion a mers singur la nunta colegului și prietenului său, imaginile matinalului de la Neatza cu actuala iubită, Daliana Răducan, au făcut deliciul publicului. 

Îmbrăcați la patru ace, Răzvan Simion și Daliana Răducan au atras privirile tuturor fanilor, care abia așteptau să se afișeze împreună, oficial. 

Mai mult, deși a publicat imaginea în mediul online, Răzvan Simion a decis să oprească toate comentariile la postare pentru ca oamenii să nu-și poată da cu părerea cu privire la relația sa sau să facă vreo aluzie la Lidia Buble, așa cum au mai făcut la primele fotografii cu iubita sa. 

Mihai Morar, de la "Răi da' buni", la "Fain și Simplu". De ce a RENUNȚAT la televiziune: Mi-a spus că nu o să mă mai întorc niciodată în platoul acela

Cum o alintă Răzvan Simion pe Daliana Răducan

Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, și pentru că este un romantic, realizatorul TV i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale.

În fotografia publicată pe pagina de Instagram, în care Răzvan Simion o ține în brațe pe iubita lui, acesta a alintat-o pe brunetă "arhitecta sufletului meu".

Vezi FOTOGRAFIA AICI

Lidia Buble, mesaj SUBTIL pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan. Ce a făcut artista în timpul nunții lui Dani Oțil, la care NU a fost invitată

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie de la nunta lui Dani. Lidia Buble, mesaj SUBTIL, după ce NU a fost invitată

Lidia Buble nu s-a aflat printre invitații de la nunta lui Dani Oțil, deși a format un cuplu cu Răzvan Simion timp de cinci ani. 

Cu toate acestea, artista a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii chiar în timpul evenimentului, care conțineau mesaje subtile și care pot duce rapid cu gândul că este geloasă pe noua relație a prezentatorului de la Antena 1. 

Într-una dintre postări, Lidia Buble a atașat piesa "Disfruto", o piesă emoționantă care spune, printre altele că: Citește mai mult AICI

Cine este Daliana Răducan

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 

Este vorba despre Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel