Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie de la nunta lui Dani. Lidia Buble, mesaj SUBTIL, după ce NU a fost invitată

Răzvan Simion a fost prezent cu noua iubită la nunta lui Dani Oțil. Ce a făcut Lidia Buble, chiar în momentul evenimentului la care nu a fost invitată. 

După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 15 mai, în prima zi a relaxării măsurilor de protecție, în mare secret. 

Îmbrăcați elegant, emoționați și extrem de îndrăgostiți, cei doi s-au fotografiat, iar imaginea a fost publicată de iubita matinalului de la Neatza.

Cei doi au decis să facă primul pas chiar la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil.

Răzvan Simion, apariție de senzație. Gestul care-i va supăra pe fani

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni încă din școală și, evident, nu puteau fi separați la cel mai fericit eveniment din viața lui Dani. 

Îmbrăcat la patru ace, Răzvan Simion a atras privirile tuturor fanelor. 

Mai mult, matinalul de la Neatza a publicat o fotografie cu Daliana Răducan, noua sa iubită pe care a ținut-o ascunsă de ochii lumii luni bune. 

Gestul vedetei însă, îi va supăra pe fani, pentru că acesta a decis să oprească toate comentariile la postare pentru ca oamenii să nu-și poată da cu părerea cu privire la relația sa sau să facă vreo aluzie la Lidia Buble, așa cum au mai făcut la primele fotografii cu iubita sa. 

Ce făcea Lidia Buble în timp ce fostul iubit se afișa cu Daliana

Lidia Buble nu s-a aflat printre invitații de la nunta lui Dani Oțil, deși a format un cuplu cu Răzvan Simion timp de cinci ani. 

Cu toate acestea, artista a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii chiar în timpul evenimentului, care conțineau mesaje subtile și care pot duce rapid cu gândul că este geloasă pe noua relație a prezentatorului de la Antena 1. 

Într-una dintre postări, Lidia Buble a atașat piesa "Disfruto", o piesă emoționantă care spune, printre altele că: 

"Vreau să îți dau un sărut / Să-mi pierd timpul cu tine / Să-ți păstrez secretele / Să am grijă de momentele tale / Să te îmbrățișez / Să te aștept, să te ador / Să am răbdarea ta / Nebunia ta este știința mea. / Îmi place, să te privesc / Fiecare mișcare / Viciu ce am / O plăcere să te preșuiesc / Să nu te uit niciodată / Să-ți dau ție timpul meu / Nu te voi dezamăgi / Cu tine eu vreau să îmbătrânesc"

Cine este Daliana Răducan

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 

Este vorba despre Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.


Ianca, fiica prezentatorului TV, i-a dat de gol

Cea care a făcut marea dezvăluire a identității noii iubite a lui Răzvan Simion a fost chiar fiica acestuia, Ianca, cea care a făcut public cine este femeia misterioasă. Aceasta a făcut o fotografie cu Daliana Răducan și a publicat-o pe rețelele de socializare. 

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel