Radu Tudor: Știrea care s-a pierdut din cauza crizei politice

Lucian Pintilie a murit. Radu Tudor, dezvăluire dureroasă
Lucian Pintilie a murit. Radu Tudor, dezvăluire dureroasă

Radu Tudor a vorbit despre un eveniment important care însă nu a fost prezentat în mass-media românești din cauza crizei politice care a acaparat tot peisajul. 

Radu Tudor se referă la vizita pe care ministrului britanic al Apărării. 

"Criza politica interna aberanta declansata de PSD a dus la ignorarea unor subiecte importante din agenda politica a Romaniei. Unul dintre ele este vizita ministrului britanic al apararii, declaratiile acestuia si semnalele date in sensul unui angajament aliat solid in fata amenintarilor de la Est.

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, a declarat, miercuri după-amiază, la Constanţa, că, deşi Marea Britanie părăseşte Uniunea Europeană, va continua să protejeze securitatea europeană, reafirmând încă o dată sprijinul britanic pentru NATO, în timp ce ministrul român al Apărării a spus că ”intensificarea exerciţiilor militare este parte a răspunsului la deteriorarea situaţiei de securitate”.

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, şi omologul său român, Gabriel Leş, s-au întâlnit, la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, cu piloţii şi personalul tehnic care deservesc aeronavele Typhoon ale Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, sosite în România pentru executarea de misiuni de poliţie aeriană, " scrie Radu Tudor pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel