Radu Golban, solidar cu demersul lui SRS privind averea lui Băsescu

Radu Golban, economistul care a anunțat că va candida la europarlamentarele din 2014, se declară solidar cu demersul lui Sorin Roșca Stănescu, după ce senatorul liberal a făcut dezvăluiri despre presupusele conturi de milioane de euro pe care președintele Traian Băsescu și apropiați de-ai săi le-ar deține în bănci din străinătate.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Radu Golban solicită „anchetarea politicienilor români cu averi ilicite, confiscarea banilor ascunși și tragerea la răspundere a beneficiarilor”.

Iată mesajul transmis de economistul care a descoperit datoria istorică a Germaniei față de România:

„Să se facă dreptate!

România de mâine - ar trebui să înceapă odată cu noiembrie 2014. Primul lucru ar trebui să fie anchetarea politicenilor români cu averi ilicite în țară dar și în străinătate. Averea lor la vedere este ori din venituri impozitate ori din șpagă. Doar o presiune asupra oazelor fiscale - chiar și solicitând sprijinul fiscului american care i-a îngenunchiat și pe elvețieni - pentru a trage la răspundere toți românii cu bani ascunși peste hotare ar face dreptate. Fiecare leu care nu este din venituri impozitate în România trebuie confiscat și beneficiarii averilor trași la răspundere. Atunci când vom avea un impozit pe avere, paravanele economice ale politicienilor vor dispărea ca șobolanii de pe un vas care se scufundă. Eu mă declar solidar cu Sorin Roșca Stănescu!”, a scris Radu Golban, alături de următoarea imagine, după care a adăugat: „Aș da primă fiscului american 30% pentru fiecare evazionist român cu bani în oazele fiscale”. [caption id="attachment_385597" align="aligncenter" width="482"] Foto: Facebook.com[/caption]

Vezi și: SRS acuză: Traian Băsescu are conturi ascunse în insulele Seychelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel