Radu Buzăianu: N-am nici înregistrarea, n-am nicio poză de atunci

Armin Van Buuren a fost, recent, la Untold. Cu această ocazie, Radu Buzăianu și-a adus aminte că primul interviu pe care l-a realizat a fost cu Armin Van Buuren, când acesta a venit pentru prima oară în România.

"Mă uitam la niște imagini de la încheierea lui Armin Van Buuren. Cu momentul în care a pus piesa făcută pentru fiica lui. Și mă gândeam că primul interviu pe care l-am făcut vreodată a fost cu el. Venise pentru prima dată în România. Filmase aici un videoclip al unei piese foarte mișto. Se numește "yet another day". Mi-a povestit despre mentorul lui, Ben Liebrand îl cheamă. Un olandez, primul dj din lume care a mixat 2 discuri, prin anii 70 asta.

Când stăteam de vorbă cu el, nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun, dar era atât de demult încât acesta era telefonul meu. Pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, au fost vremuri când telefoanele nu făceau poze. Și interviurile se înregistrau pe casete. Deci n-am nici înregistrarea, n-am nicio poză de atunci. Există vremuri din care pleci doar cu ce-ți aduci aminte", a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

Iată și imaginea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel