Radu Banciu, reacție după trimiterea în judecată a lui Tăriceanu

Radu Banciu a comentat, joi seară, trimiterea în judecată a șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

”Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată ca urmare a unor matrapazlâcuri, e puțin important pentru că e un titlu de glorie astăzi să fii trimis în judecată. Nici Tăriceanu nu e departe să considere un dosar penal ca o bravură”, a comentat Banciu.

”Doamna Gorghiu se declară siderată, că este singura reacție pe care putea să o aibă. Așa e în politică: e un adversar de-al tău într-o situație comică sau jenantă, intervii. (...) Domnii Blaga și Gorghiu, de la șefia PNL, n-aveau altă variantă decât să-l critice pe Tăriceanu, deși evident că este dat cu un pic mai mult fard, încât se vede de la distanță că este o declarație coclită, pentru că dacă doamna Gorghiu era în cealaltă barcă nu avea nicio reacție. Este evident că a jubila pe marginea unui astfel de eveniment sau unei decizii care să-i fie nefavorabilă unui adversar politic nu are nicio valoare în societate și nu se mai ambalează nimeni să vă țină isonul”, a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel