Radu Andrei Tudor, la benzinărie: Arunc o privire și șoc: era chiar doamna!

Radu Andrei Tudor
Radu Andrei Tudor

Jurnalistul Radu Andrei Tudor a povestit o întâmplare cu final de-a dreptul neașteptat!

”Azi dimineata, la benzinarie. Pun motorina si ma duc sa achit. In fata mea, o doamna incerca sa identifice la ce pompa alimentase. Eu cu ochii dupa o cafea, nu-mi dau seama ca aceasta a numit toate pompele si pana la urma a achitat ce alimentasem eu. Imi dau seama si spun ca e posibil sa fie o confuzie. Cea care incasa era deja nervoasa. Banii erau luati. Bine, zic in mintea mea, ma duc la masina sa aduc bani cash si sa-i achit soferitei neatente. Cand ma intorc si ii intind banii, caserita incepe sa dea cu pumnul in tejghea.

Ce aflu? Cat am lipsit, doamna indicase o noua pompa si achitase. Dar surpriza. Nici aceasta nu era cea corecta. O alta problema era ca domnul in locul caruia achitase nu avea bani cash. Spiritual din fire, ma apuc de glume ca sa mai relaxez oamenii deja incordati. In cele din urma se rezolva. Lumea pleaca multumita.

Ajung la masina, pronesc motorul si astept putin sa se incalzeasca. Arunc o privire in dreapta si soc, doamna tocmai intrase in spatele unui microbuz”, a povestit jurnalistul de la TVR 1 Radu Andrei Tudor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel