PSD atacă PNL după publicarea unui sondaj

Social-democraţii ieşeni susţin că sondajul intern făcut public duminică de PNL arată că filiala locală este 'disperată' întrucât candidatul lor la Primăria Iaşi, Marius Bodea, 'nu este votat nici măcar de toţi liberalii'. 

'Prin ultimul aşa-zis sondaj de opinie aruncat pe piaţă, candidatul PNL Marius Bodea transmite trei mesaje. Primul, candidatul PNL îşi bate joc de profesia de sociolog, inventând sondaje realizate pe genunchi, cu 300 de oameni inventaţi. Pe de altă parte, sondajul pare realizat printre prietenii şi colegii de partid ai lui Marius Bodea. Al treilea, nici măcar toţi liberalii nu votează candidatul PNL, motiv pentru care Bodea are un scor electoral sub cel al PNL Iaşi', se menţionează într-un comunicat de presă al PSD Iaşi.

Documentul face referire la un sondaj pre electoral prezentat duminică jurnaliştilor de preşedintele filialei municipale a PNL, Marius Bodea, care este candidat la Primăria Iaşi.

Conform studiului pre electoral efectuat telefonic pe un eşantion de 313 persoane şi care are o marjă de eroare de 5,5 la sută, candidatul PSD la Primărie, Mihai Chirica, ar primi 40,7 la sută din intenţia de vot a respondenţilor, candidatul PNL - 35 la sută din sufragiile a celor intervievaţi, pe locul trei fiind clasat independentul Andrei Postolache, cu o intenţie de vot de 6,6 la sută.

În documentul de presă al PSD Iaşi se subliniază că sondajul de opinie reprezintă 'încă o minciună din lungul şir de neadevăruri lansate de Marius Bodea'.

'A furat startul campaniei electorale, tipărind ilegal materiale politice înaintea datei de 6 mai. A furat identitatea vizuală a materialelor folosite pentru dezbaterea publică privind proiectele Iaşului, alegându-se cu plângere penală. A încălcat legea electorală tipărind ziare mizerabile şi ilegale din bani publici. A depăşit bugetul alocat materialelor tipărite, încălcând flagrant legea electorală. A folosit minori, plătiţi la negru, pentru a face campanie negativă ilegală, punându-i pe acei tineri în situaţia de a răspunde în faţa organelor de anchetă. I-a atacat murdar pe toţi contracandidaţii săi, reproşându-le faptul că nu vor să-l susţină pe el şi doar pe el. Şi-a dezamăgit până şi propriul partid, mulţi membri PNL preferând să nu se mai implice în campania electorală. Aşa se explică şi diferenţa de cel puţin 10 puncte procentuale între scorul candidatului PNL şi cel al partidului său', se menţionează în comunicatul de presă.

Prin intermediul aceluiaşi document, social-democraţii îi solicită liberalului Marius Bodea să îşi ceară scuze publice 'pentru modul mizerabil în care şi-a făcut campanie electorală'.

'În lipsa acestui gest de minim bun simţ, Marius Bodea rămâne un personaj nefrecventabil, motiv pentru care niciun candidat onorabil nu va participa alături de acesta la dezbateri electorale sau alte acţiuni publice', se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel