Prună se ia de Toader după decizia lui Iohannis despre Kovesi

Raluca Prună, ministru al Justiției în Guvernul Cioloș, a reacționat după ce Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va fi sesizată Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului şef al DNA.

"Unii folosesc FB ca sa scrie mesaje pompoase, care încep cu niște considerente ca și când ar fi vreo convenție internațională. Văzând/constatand...

Mesajul lui Tudorel Toader se termina ca un fâs, cu amenințarea sesizării CCR (neadmisibila, in opinia mea). Și cu un plural, dres apoi ca și când ar fi vorbit in numele guvernului. Cine are timp de un doza de megalomanie găsește multe exemple pe pagina împricinatului. E totul despre pohta ce-a pohtit. Așa, pentru ca poate.

Tacere pe pagina MJ despre sesizarea CCR. MJ e ograda lui TT, iar TT e un ministru mic. Care in 14 luni de mandat nu a prea făcut nimic. Bine, in afara de vizite lungi in tari exotice", a scris Raluca Prună pe Facebook.

Decizia lui Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că nu o revocă pe Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

[citeste si]

"Motivele de revocare prezentate de ministrul Justiţiei nu au fost de natură să mă convingă. De altfel, în mare parte, ele nici nu corespund prevederilor legale aplicabile. În concluzie, nu voi da curs propunerii ministrului Justiţiei de revocare a doamnei Kovesi, procuror-şef al DNA", a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel