Proteste Poșta Româna. Spătaru spune că situația e din vina managerului, iar pensiile se vor plăti la timp

Foto: BNS
Foto: BNS

Fostul ministru Florin Spătaru a spus cine este vinovat pentru situația de la Poșta Română.

Florin Spătaru, fost ministru al Economiei în Guvernul Ciucă, a vorbit, luni, la Digi 24, despre situația de la Poșta Română.

„Situația de la Poștă e din vina managerului. Pensiile se vor plăti la timp!“, a spus Florin Spătaru, fost ministru al Economiei.

La ora 15 a debutat o ședință de negociere la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la care participă o delegație a Blocului Național Sindical, condusă de președintele BNS, Dumitru Costin. La întâlnire, vor lua parte ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan și reprezentanții managementului Poștei Române.

Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, a raportat luni dimineață presiunile care se fac asupra lucrătorilor poștali, membri de sindicat ai SLPR, care își doresc să intre în grevă. 

13 angajați ai Poștei Române au fost trimiși de la București să-i înlocuiască pe cei care au intrat în grevă astăzi în HUB-ul Logistic și Curierat Regional Cluj. În urma acestei decizii, lucrătorii poștali din HUB-ul Logistic și Curierat Regional Cluj au protestat și au cerut ca aceștia să părăsească incinta HUB-ului, nefiind angajați ai acestei filiale a Poștei Române. Ulterior, angajați detașați de la București au fost semnalați și în alte orașe unde au loc greve.

CITEȘTE ȘI       -      Scandal cu greviștii din Poșta Română. Presiuni pentru a renunța la acțiune / Update: Negocieri între Guvern și sindicaliști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel