Protestatarul Dide, despre cine îl plătește: Job nu mai am

Cristian Dide
Cristian Dide

Protestatarul Dide a dezvăluit de unde câștigă bani în contextul în care își permite să protesteze în Piața Victoriei atât de des.

Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Victoriei, Dide, a răspuns, într-un interviu, de unde are bani să trăiască în contextul în care este prezent mai tot timpul în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva actualei guvernări. 

"Mai vin bani din donații și sponsorizări"

"Job nu mai am. În 2008 am înființat o societate care se ocupă cu întreținerea sistemelor de siguranță la incendiu, care funcționează și acum, dar nu mă mai ocup de acea societate din februarie 2017. Din februarie 2017, eu le-am lăsat colegilor cu care am lucrat până atunci firma și se ocupă de ea, fosta soție s-a ocupat de firmă până în urmă cu două luni. De acolo îmi iau 3000 de lei lunar, din firma pe care eu am înființat-o și am muncit pentru ea, are contracte, funcționează și în prezent are șapte angajați. Deci în continuare firma pe care eu am înființat-o plătește taxe la stat, să ne înțelegem, pentru cei care cred lucrul ăsta. Și mai vin bani din donații și sponsorizări. Deci pe partea financiară, de aici îmi iau banii", a delcarat protestatarul Dide.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel