Produse "de firmă", vândute pe litoral. Jandarmii au intervenit

Jandarmii din Constanța au intervenit pe plajele de pe litoral. 

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflaţi în misiune în zona de sud a litoralului au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe parfumuri şi perechi de ochelari "la preţ avantajos", pe plaja din staţiunea Neptun.

Bărbatul în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Bunurile au fost confiscate 



Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Amenzi aplicate de jandarmi 



Totodată, în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 5500 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel