Procuroare LIVE pe Facebook, la volan. Oana Zamfir: Iată cine este! O găsim aici cu semnatura

Oana Zamfir a reacționat după ce o procuroare a făcut live pe Facebook în timp ce se afla la volanul mașinii, iar pasagerul din dreapta era un copil de aproximativ 10 ani.

”Te aștepți ca diferența între un consumator de manele, un teribilist, un golan la volan și un procuror, femeie, cu un copil de 10 ani lângă dânsa să fie de la cer la pământ, mai ales cu privire la respectarea legii. Doamna procuror se filmează, cântă, dansează, bate din palme, încalcă legea, nu are ce să caute copilul lângă ea pe scaun la 10 ani. Timp de 20 secunde, doamna procuror nu a pus mâna pe volan”, a spus Oana Zamfir la Antena 3.

Procuroarea Alina Mirela Mirea aplauda în ritmul muzicii, lua mâinile de pe volan în timp ce mergea. Pe locul din drepta, stătea un copil de 10 ani.

Alina Mirela Mirea, lăudată de Kovesi

În 2009, Alina Mirela Mirea s-a aflat printre procurorii remarcaţi de procurorul general Laura Codruţa Kovesi pentru merite deosebite in perioada 2008-2009, rezultate din instrumentarea unui numar mare de cauze, un numar ridicat de rechizitorii, cauze complexe si cu impact in comunitate.

”Alina Mirela Mirea este de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. O găsim cu semnătura #Rezist la acțiuni împotriva legilor justiției. Sunt curioasă dacă pe acestea le-a citit, că pe cele cu Codul Rutier... nu. Poate e mai bine să aprofundezi lucrurile pentru care ești plătit”, a mai spus Oana Zamfir.

(w670)

Amintim că persoanele care folosesc telefonul mobil sau alte dispozitive care pot face înregistrări foto sau video atunci când conduc vehicule vor risca amenzi de peste 1.000 de lei, potrivit unui proiect legislativ adoptat recent de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel