Proces Trump. Cum a ajuns laptele subiect de discuție

Lapte
Lapte

A doua zi a dezbaterilor din Senatul SUA în procesul lui Donald Trump a fost presărată cu discuții între senatori despre lapte.

A doua zi a dezbaterilor din Senatul SUA în procesul pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump a fost presărată cu discuții între senatori despre lapte, băutura pe care ai voie să o consumi în plen, în afară de apă, potrivit CNN.

Miercuri după-amiaza, senatorul republican de Arkansas Tom Cotton a fost văzut în timp ce bea două pahare cu lapte la pupitrul său, între câteva îmbucături de ciocolată.

Vis a vis de locul în care stă Cotton, senatorul din Carolina de Nord Richard Burr sorbea din propriul său pahar cu lapte, în timpul pleodoariilor democraților.

Au fost niște discuții despre faptul că senatorul Elizabeth Warren comandase un pahar cu lapte miercuri după-amiază. Însă prezidențiabilul democraților a spus, miercuri, reporterilor, că de fapt adusese pe furiș iaurt de „contrabandă".

Apa și laptele sunt singurele băuturi care, conform cutumei, dacă nu ca regulă, sunt permise în plenul Senatului.

Potrivit fostului senator și contributor CNN, Alan Frumin, senatorul care prezida ședința de plen în 24 ianuarie 1966, a creat un precedent la acea reuniune: „Regulile Senatului nu interzic unui senator să soarbă din laptele său în timpul discursului".

Frumin spune că acesta este doar „un precedent" și nu o „regulă" formală a Senatului.

Indiferent de acest aspect, din cauza faptului că senatorii stau ore în șir la pupitrele lor în timpului procesului, băutura neobișnuită devine prea tentantă pentru a fi refuzată, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel