Problema pentru care nu există nicio soluție. "Rapsodie-n roz", la Teatrul Nottara

Miercuri, 19 martie, a avut loc premiera piesei "Rapsodie-n roz", după "Oscar și Tanti Roz" de Eric-Emmanuel Schmitt, la Teatrul Nottara.

Maestrul Alexandru Repan și frumoasa Andreea Măcelaru Șofron dau viața unor personaje de poveste – Oscar, un băiețel de zece ani care suferă de leucemie și tanti Roz, singura care îl ajută să înțeleagă viața, în adevărul său sens.

Frumusețea spectacolului vine și din faptul că acest copil, al cărui suflet curat se revoltă împotriva fricii de moarte, este interpretat de Alexandru Repan, actorul care a împlinit de curând 74 de ani de viață și 54 de carieră.

Cine este Oscar, personajul interpretat de Alexandru Repan

Înainte de toate, Oscar este un băiețel bolnav care încearcă să nu renunțe la partea frumoasă a vieții - la cea de a visa. Are în suflet frica de moarte, dar există o ființă care îl ajută să treacă mai ușor peste tot. Este vorba despre Tanti Roz, asistenta care îl îngrijește cu multă dragoste. Este povestea unui copil care trăiește captiv într-un salon de spital și care trăiește în 12 zile câți alții într-o viață. Interpretarea maestrului Alexandru Repan face din acest spectacol rețeta succesului.

"Rapsodie-n roz" este o piesă psihologică. În Oscar, se poate regăsi oricine, oricine care a avut la un moment greu în viață și care a reușit să treacă mai departe prin credință, rugându-se la Dumnezeu. Povestea lui Oscar este și povestea omului care se luptă cu o boală grea, dar este și povestea celui care dintr-un motiv sau altul își pierde părinții. Oscar află de la Tanti Roz că pentru orice problemă există soluție, mai puțin pentru problema Viață. Și da, trebuie să mergeți la Teatrul Nottara pentru a vedea piesa "Rapsodie-n roz" pentru că veți găsi răspunsuri la multe întrebări de suflet pe care le aveți; întrebări pe care nu ați avut curaj să le puneți nimănui până acum.

Distribuţia: Oscar – Alexandru REPAN Tanti Roz – Andreea MĂCELARU ŞOFRON Violoncel: Ella BOKOR / Ioana STANCIUC Pian: Alexandru PETROVICI Regia şi adaptarea scenică: Alexandru REPAN Decorul, light-designul şi conceptul video: Iulian BĂLŢĂTESCU Costumele: Irina MARINESCU Ilustraţia muzicală: Alexandru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel