PRO TV, prima reacție după DEMISIA lui Florin Călinescu

PRO TV a avut prima reacție după anunțul demisiei lui Florin Călinescu. 

Duminică seara, într-o postare pe Facebook, Florin Călinescu a anunțat că renunța la contractul cu PRO TV, fără să dea încă vreun motiv. 

Anunțul juratului de la "Românii au Talent" i-a surprins pe mulți. 

PRO TV, prima reacție

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", au transmis reprezentanții stației din Pache Protopopescu, pentru click.ro

Iată anunțul lui Florin Călinescu

"Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO TV.

Deci, și la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo.", a scris Florin Călinescu, pe pagina de Facebook.

Val de reacții pe pagina actorului

- "MAESTRE FLORIN CĂLINESCU o veste tristă pentru noi admiratorii și susținătorii tăi!! Îți mulțumim pentru toată activitatea și cariera de succes și indiferent de motive îți respectăm decizia. Sănătate multă și realizări nenumărate din toate punctele de vedere!!!"

- "Vai, ce rău ne pare! Toată familia urmarea in special pentru ca erați dvs. in juriu! Sanatate multă!"

- "Chiar ma bucur pentru decizia luata! Nu va e locul acolo, ci undeva mult mai sus! Pro TV-ul a luat-o razna complet, nu stiu cum de il mai tin pe Maruta cu figurile lui ca nici audienta nu mai are. Nici nu ma mira la cat tupeu a prins si nesimtire!"

- "E pierderea lor! Sper din suflet Maestre că sunteți dv bine și sănătos! Mă înclin cu respect!"

- "Cred că motivul îl cunosc însă nu o să-mi dau cu părerea. Atât pot să spun că aveți o viziune total diferită de cea a pro tv in cea ce privește vremurile actuale, cea ce este de lăudat."

- "Bună seara nea Florine! Sincer îmi pare rău dar îți respect dorința. Pentru mine ramai acelasi om spontan cu idei frumose, constructive și de viitor. Sunt alături de tine si te susțin. Numai de la Facebook să Nu te retragi pentru aici ai foarte mulți prieteni și susținători!"

- "Mie îmi pare rău că s-a ajuns ca artiștii sa fie "arondați" unei televiziuni sau alteia. Artiștii sunt artiști, ar trebuie sa fie liberi, sa poată merge oricând, oriunde, la orice televiziune, sa participe la ce emisiuni vor, sa se poată bucura toată lumea de ei."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel