Prințul Andrew colaborează cu Will.I.Am în domeniul tehnologiei

Prințul Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a, și Will.I.Am, liderul formației Black Eyed Peas, au încheiat un parteneriat pentru lansarea proiectului Inspiring Digital Enterprise Award (Idea), care va oferi consultanță tinerilor pentru a porni o afacere în domeniul informaticii și marketingului.

Conform ContactMusic, Will.I.Am a încheiat un parteneriat cu Prințul Andrew, duce de York, în urma unei întâlniri dintre cei doi la Palatul Buckingham, unde au început o discuție despre nevoia de a oferi oportunități adolescenților din zonele urbane.

„Am fost invitat la Palatul Buckingham, unde se afla prințul Andrew și eram în al nouălea cer și îmi amintesc că i-am spus <>”, a declarat Will.I.Am la emisiunea de televiziune „Good Morning Britain”.

VEZI ȘI: Prințul Charles, DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității București

„Ei bine, există cineva care gândește exact ca mine, care știe mai multe despre universul digital mai multe decât mine. (..) Dacă nu vom oferi tinerilor abilitățile de a lucra în acest domeniu, se vor simți mai ostracizați decât se simt poate în ziua de astăzi”, a spus, la rândul său, Prințul Andrew.

Proiectul va oferi tinerilor, care vor fi organizați în 20 de echipe, șansa de a-și prezenta ideile pentru o afacere în domeniul digital unui juriu format din experți. Ulterior, vor fi aleși trei finaliști, care vor primi un premiu de 25.000 de dolari pentru a pune în practică propria idee de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel