Primul meu ghiozdan. Primăria Slatina le oferă copiilor din clasa pregătitoare ghiozdane complet echipate

Un ghiozdan complet echipat va fi oferit de Primăria Slatina fiecărui copil din clasa pregătitoare din oraş, încă din prima zi de şcoală, acesta fiind al patrulea an în care municipalitatea derulează acest program, numit 'Primul meu ghiozdan'. 

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, câte un astfel de ghiozdan, ele având culori diferite pentru fete şi pentru băieţi şi conţinând fiecare câte două caiete, carioci, acuarele, bloc de desen, pensulă pentru desen, penar cu pix, stilou, creioane, ascuţitoare şi gumă de şters. Valoarea fiecărui ghiozdan cu rechizite şi caiete este de 60 de lei şi pentru începerea anului şcolar au fost pregătite 648 de astfel de pachete. Distribuţia lor către şcoli a început miercuri iar copiii din clasa pregătitoare le vor găsi pe bancă luni, 9 septembrie, în prima zi de şcoală.

'De patru ani de zile Primăria Slatina face acest program. Vreau să subliniez acest lucru, pentru că anul acesta, David, fiul meu cel mare, o să fie în clasa zero şi deja adversarii mei politici au scos pe piaţă zvonul că Primăria Slatina dă ghiozdane acum, pentru că se duce fiul meu la şcoală. Noi de patru ani de zile facem acest program. Anul acesta sunt 648 de copilaşi care vor primi aceste ghiozdane. Avem penar (roz de fetiţe, albastru de băieţi), caiete de matematică, de dictando, un orar, carioci, bloc de desen, acuarele, pensulă, pix, creioane, gumă, o ascuţitoare, 60 de lei este valoarea ghiozdanului, cu totul', a spus Emil Moţ. Fondurile pentru acest program provin integral de la bugetul local. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel