Primarul Slatinei solicită retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat lui Ştefan Popa Popa's

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, a anunţat luni că va solicita consilierilor locali să-i retragă titlul de cetăţean de onoare al Slatinei caricaturistului Ştefan Popa Popa's, "pentru lucrurile grave pe care le-a spus la adresa oltenilor". 

Moţ face referire la derapaje şi greşeli în discursul public ale unor personalităţi şi îi recomandă lui Ştefan Popa Popa's să-şi ceară scuze. 

"Constat cu foarte mare regret că anumite personalităţi ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clişee şi preferă să gafeze decât să îşi recunoască o greşeală. De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea şi demnitatea de cetăţean de onoare al oraşului Slatina domnului Ştefan Popa Popa's pentru lucrurile grave pe care le-a spus la adresa oltenilor. Domnule Popas, nu meritaţi niciun fel de recunoştinţă din partea oraşului nostru şi în numele slătinenilor vă recomand să vă cereţi scuze public! Mândru că sunt slătinean, mândru că sunt oltean!", a scris luni, pe Facebook, primarul municipiului Slatina. 

Caricaturistul Ştefan Popa Popa's, invitat recent într-o emisiune de televiziune la Timişoara, a făcut mai multe afirmaţii considerate jignitoare la adresa oltenilor. 

Ştefan Popa Popa's a fost prezent frecvent la Slatina, la Festivalul de Umor "Oltenii şi restu' lumii", la invitaţia organizatorilor. 

În anul 1999, caricaturistul Ştefan Popa Popa's a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Slatina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel