Primarul din Câmpulung, cercetat de polițiști. Accident sub influența alcoolului

Primarul din Câmpulung a fost implicat într-un accident în timp ce conducea băut. Este cercetat de polițiști.

UPDATE: Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Liviu Ţâroiu, este cercetat de poliţiştii argeşeni pentru conducere sub influenţa alcoolului, după ce a fost implicat într-o tamponare.

Evenimentul rutier s-a produs luni seara, pe o stradă din zona centrală a municipiului Câmpulung Muscel. Potrivit imaginilor înregistrate de martori, unul dintre cele două autoturisme implicate, aparţinând administraţiei locale, era condus de primarul Ţâroiu.

"Poliţiştii (...) au fost sesizaţi prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu, în care sunt implicate două autoturisme. Din verificările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Știrea inițială

Primarul din Câmpulung a fost implicat, luni seară, într-un accident produs în oraș, dar soldat doar cu pagube materiale. Edilul a fost prins băut la volan și a rămas fără permis, transmite corespondentul Mediafax.

Reprezentanții Poliției Argeș au transmis că accidentul s-a produs pe bulevardul I. C. Brătianu din Câmpulung, în coliziune fiind implicate două autoturisme.

Rezultatele testului etilotest și numărul victimelor

"Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influența alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat", au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, polițiștii au întocmit dosar penal, fiind luată și măsura reținerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulație.

A lovit o mașină

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că șoferul băut și implicat în accident este primarul din Câmpulung, Liviu Țâroiu.

Acesta a avut o alcoolemie de 0,80 mg/l în aerul expirat și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Edilul ar fi lovit o mașină oprită la semafor după ce ar fi venit de pe altă stradă, a efectuat viraj stânga și nu s-a încadrat corespunzător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel