Primar bătut măr într-o localitate din Iași. A ajuns la spital de urgență

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

Un primar dintr-o localitate din Iași a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătut de către mai multe persoane cărora le ridicase o casă.

Edilul din Roșcani, Genovel Gheorghiu, a fost lovit în cap cu o pereche de foarfece de vie, după ce a intervenit într-o altercație de stradă, potrivit Antena 3. 

”Sunt primar din 2008 într-o comună înființată în 2004. Aceste probleme le întâmpină mai des cetățenii mei din comună cu această familie. Au avut reclamații depuse la poliție. Altora le e frică din cauza amenințărilor. În ziua de 24, după orele 16, am fost contactat de numitul (...) spunând la telefon dacă poliția este în localitate. I-am explicat că după ora 16 poliția nu mai este pentru că au șapte comune pe care trebuie să le supravegheze. Bărbatul a spus că a fost tras jos din căruță și bătut. I-am spus să sune la 112 pentru că nu pot eu ca primar să iau măsuri”, a declarat primarul Genovel Gheorghiu.

Până să vină poliția, primarul a mers la fața locului să aplaneze scandalul, dar a fost luat la bătaie. În urma altercației trei persoane au fost arestate preventiv, iar primarul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel