Prezentatoare ProTV, acuzată de terorism de un polițist: ''Doamne, păzește-ne''

Bianca Ştefan / 08 iul 2018 / 13:34 Salveaza PDF Comentarii
Ramona Ștefania Păuleanu
Descriere foto: Ramona Ștefania Păuleanu

Prezentatoarea meteo a Știrilor ProTV, Ramona Ștefania Păuleanu, a fost implicată într-un conflict cu un polițist din Constanța! Frumoasa brunetă a fost acuzată de terorism.

Ramona Ștefania Păuleanu, prezentatoarea meteo a Știrilor ProTV, a povestit pe Facebook întâmplarea nefericită de care a avut parte sâmbătă noaptea, înainte de a merge la festivalul Neversea.

Bruneta nu a fost lăsată să intre în parcarea hotelului unde avea făcută rezervarea și a fost acuzată că ar fi fost un terorist cu bombă.

''- Nu puteți intra pe strada asta până nu-mi arătați contractul de la hotel!  

- Ce să vă arăt? Contract?! Nu există așa ceva. Dăcă vă referiți la chitanță sau factură, n-am. Plătesc cazarea când ajung la hotel. Doar că nu mă lăsați să ajung la el.

- Nu mă interesează, mergeți pe jos și plătiți, vă întoarceți cu contractul, eu așa am ordin: pe strada asta intră doar riveranii și cei care au dovadă că stau la un hotel din zonă. Dacă sunteți un terorist cu o bombă și vreți să ajungeți mai aproape de mulțime??!?

- Adevarul e că un terorist nu și-ar fi permis să facă o amărâtă de rezervare la un hotel și să treaca pe aici. “Cum, mă, să dau 900 de lei pe o cameră ca să dau cu bomba? Nu, man, renunțăm. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin”. 

Nu mai bine, că tot suntem în secolul 21, aduceați niște câini polițiști să miroasă, niste specialiști de la pirotehnice, ceva... ?!

Cam asta e discuția pe care am avut-o aseară cu un polițist local din Constanța pus să păzească intrarea pe o stradă apropiată de Neversea. Și cam asta e lupta noastră cu terorismul. Doamne, păzește-ne!'', a scris Ramona Ștefania Păuleanu pe contul său de Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27