Prețurile de pe litoralul românesc, mai mari decât în Grecia? Murad: Dacă e așa, pe o comparație corectă, ofer gratuit 100 de pachete turistice

Imagine de Laurențiu Mihai Badea de la Pixabay
Imagine de Laurențiu Mihai Badea de la Pixabay

Mohammad Murad consideră că, de fapt, pe o comparație corectă, prețurile de pe litoralul românesc nu sunt mai mari decât cele de pe plajele din Grecia și la mijloc este "un fel de anti-reclamă pentru noi". 

Invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D, omul de afaceri Mohammad Murad a vorbit și despre prețurile de pe litoralul românesc. 

Mohammad Murad deține lanțul de hoteluri Phoencia din Capitală, hotelurile Amfiteatrul, Panoramic, Belvedere, Majestic, Perla și Forum, de pe litoralul din România, compania de construcții Triumf Construct și are o avere estimată la 130-150 milioane de euro.

"Nu ați ezitat să vă arătați nemulțumirea pentru că românii preferă stațiunile din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Dar românii aleg alte destinații pentru că pe litoralul românesc prețurile pentru un sejur, în plin sezon estival, sunt mult mai mari decât alte destinații din afară. S-a ajuns până într-acolo încât o destinație exotică, precum Insulele Zanzibar, să fie considerată "noul Costinești". Vorbim de românul cu venituri medii. 

De ce o vacanță în Grecia a ajuns să fie mai ieftină decât una din România? Ce ați alege dumneavoastră pentru aceeași bani? Mamaia sau Maldive? De ce este atât de scump turismul în România?", a fost întrebarea adresată de Denise Rifai.

"Dacă faci o analiză corectă, nu e așa. Comparați mere cu mere, nu mere cu banane!"

Omul de afaceri Mohammad Murad a răspuns spunând că "acestea sunt niște informații aruncate, un fel de anti-reclamă pentru noi. Dacă faci o analiză corectă, nu e așa." Totuși, Mohammad Murad a recunoscut că "noi avem multe taxe în plus".

"Dacă noi, în România, pe litoral, suntem vreo secundă mai scumpi, pe o comparație între un hotel de patru stele cu altul de patru stele din Grecia, eu ofer gratuit 100 de pachete turistice pentru cei care îmi aduc (n.red. dovada) pe aceeași condiție, cu același număr de stele, totul corect.", a spus Mohammad Murad. 

Dacă se face comparație între un pachet all inclusive în România și un pachet doar cu mic dejun în Grecia, atunci nu e una corectă, a explicat apoi Murad. "În Grecia, un șezlong costă 20 de euro", a mai spus el.

"Noi, în România, concurăm cu bulgarii ca prețuri, grecii sunt peste noi, Zanzibar de trei ori peste noi, poate Egiptul este egal cu noi, Turcia are prețuri duble decât noi ș.a.m.d. Comparați mere cu mere, nu mere cu banane!", a conchis Murad la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel