Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, s-a spânzurat cu tricolorul de Ziua Națională

Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, a fost găsit spânzurat cu un tricolor de balustrada casei sale din Orăștioara de Sus, potrivit România TV.

Potrivit informațiilor din anchetă, tânărul, care provenea dintr-un sat de la poalele Sarmizegetusei Regia, s-ar fi spânzurat cu un tricolor de balustradă. „Au loc cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. De-a lungul timpului, Rareș Demian s-a implicat în organizarea mai multor festivaluri de reconstituire istorică.

„Nimic nu va mai fi ca ieri. Au rămas doar regrete, lacrimi, întrebări fără răspuns și un gol uriaș. Valea Dacilor a rămas orfană și plânge fără tine, Rareș. Fie să găsești, acolo sus, ce căutai și nu găseai, aici, pe Pământ”, a scris Vladimir Brilinsky.

"Zbor lin spre cer și de acolo sus veghează asupra noastră. Ciao, cumnate, ne vom revedea" a scris Olariu Loredana.

"Am sărăcit. Moto: „Dacă răul există, atunci există și Dumnezeu.” Eugene Ionesco. Uneori cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie stări sufletiști, vorba lui Eugen Evu: „au secat cuvintele”. La fel simt și eu acum, cuvinte n-am, vorbele s-au dus. Sunt mai sărac, încă un prieten s-a dus spre zările albastre, bucurie și durere se zbat. aidoma unui șoim în colive, în luntru-mi.

Bucuria că Domnul mai are un luptător dârz și durerea omului ce se desparte de cineva drag. Se rup în două sentimentele și odată cu ele sufletul meu este rupt în bucăți. Mă doare despărțirea de tine Rareș, mai aveai atâtea de făcut, un prunc de strâns în brațe, o familie de iubit și mulți prieteni de susținut moral.

De odihnă veșnică să ai parte Rareș, Lumina fără de sfârșit să-ți strălucească ție! Fie-ți calea dreaptă spre Zamolxis LUPULE!
Putere, putere și încredere doresc familiei greu încercate!" sunt câteva dintre zecile de mesaje postate pe Facebook de cunoscuții acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel