Premierul lui Băsescu îi cere DEMISIA lui Mișa: Din disperare...

Deputatul PMP Eugen Tomac i-a cerut demisia ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, în Camera Deputaților. 

”Din disperare cu privire la situaţia colectării la buget, aţi inventat noi biruri, care riscă să pună România pe butuci, să alunge investitorii din ţară, cea mai mare invenţie a PSD în acest domeniu fiind split TVA. D-le ministru, românii vor reţine de la această guvernare că şi-a dorit un singur lucru - să se plimbe prin ţară, să caute prin coteţele românilor ouăle şi să le impoziteze. Nu aveţi un program economic bine pus la punct, nu aveţi o viziune pentru economia românească, ceea ce vă interesează este să puneţi noi şi noi biruri pe spatele românilor şi să vă îmbogăţiţi clientela politică. Un asemenea program economic nu este de susţinut, motiv pentru care vă cerem în această sală demisia din funcţia de ministru", a declarat Eugen Tomac la dezbaterea prilejuită de prezenţa în plenul Camerei Deputaţilor a ministrului Ionuţ Mişa.

[citeste si]

Ministrul Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, a fost invitat în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea ”Ora Guvernului”, cu tema ”Split TVA - ameninţare la securitatea economică a României”, organizată la propunerea grupului parlamentar al PNL.

Eugen Tomac este un apropiat al lui Traian Băsescu. Fostul președinte l-a susținut pe acesta, în decembrie 2016, la funcția de premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel