PREMIERĂ! Patricia Ţig, rezultat final la Roland Garros

Tenis
Tenis

Patricia Ţig s-a calificat în premieră în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, luni, după ce a învins-o pe elveţianca Stefanie Voegele, cu 7-5, 7-5.  

Patricia Ţig a început bine şi a condus în primul set cu 5-1, dar a pierdut patru ghemuri la rând şi a fost egalată, după ce a avut minge de meci (la 5-3). Ţig a reuşit un nou break, iar apoi a încheiat setul cu 7-5. În actul secund, Ţig a condus cu 3-1, dar Voegele (30 ani, 117 WTA) a reuşit să ia trei ghemuri la rând (4-3) şi a preluat controlul pentru o perioadă. Elveţianca a condus cu 5-4, dar Ţig a egalat şi a făcut un nou break, iar în cele din urmă a încheiat conturile la a patra sa minge de meci.

Patricia Ţig a servit mai bine şi a avut un procentaj mai mare la punctele cu primul serviciu, însă situaţia a fost echilibrată la mingile direct câştigătoare (28-29) şi la erorile neforţate (25-26).

Ţig şi-a asigura un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe Christina McHale, o americancă de 28 de ani, aflată pe locul 81 în lume, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel