Premieră la Unteatru: Scrisoare către Casandra

scrisoare_catre_casandra.1
scrisoare_catre_casandra.1

Deși vara aceasta a lucrat zilnic, echipa Teatrului Unteatru, în prima zi a lunii septembrie, propune publicului un prim spectacol din cele cinci pregătite în premieră, Scrisoare către Casandra, piesă scrisă de Pedro Eiras "pentru a şti să citească un pic mai bine".

Premiera spectacolului "Scrisoare către Casandra", regia Andrei şi Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica, avându-i ca protagonişti pe Cristina Casian şi Liviu Pintileasa, va avea loc duminică 1 septembrie a.c., la orele 19.00, la Teatrul UnTeatru.

Scrisoare către Casandra este încercarea lui Pedro Eiras de a supravieţui unei lumi în care violenţa, singurătatea şi moartea înfloresc ameţitor. Doi îndrăgostiţi, o scrisoare şi depărtarea. Fragilitatea discursului teatral e potenţat de fundalul imaginat de autor: războiul.

Se vorbeşte despre un soldat condamnat care a făcut tot ce-i stătea în putinţă pentru a evita nebunia. Şi despre o Casandra - cea blestemată să ghicească. Prin cuvintele ei, Pedro Eiras încearcă psihanaliza, deconstructivismul, pentru a transmite că textul lumii întregi se află acolo, aşteptând să fie citit.

“Cu toate că cititul este un blestem lucid, am scris această piesă pentru a şti să citesc un pic mai bine”, susținea Pedro Eiras.

Numărul de locuri este limitat.

Rezervări bilete se pot face pe adresa [email protected] sau pe site www.unteatru.ro

Pentru alte detalii: www.unteatru.ro

http://www.facebook.com/unteatru.teatrul

Încă de la înființare, 25 iulie 2010, Teatrul Untreatru nu s-a oprit din a fi promoter al culturii teatrale, spectacolele marca Unteatru fiind în permanență un promoter al culturii teatrale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel