Predoiu, despre blocarea Adinei Florea: Birchall a avut o poziție bună

Noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a declarat, marți, referitor la blocajul din CSM pe numirea Adinei Florea la conducerea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), că Ana Birchall a avut o poziție bună pe acest subiect.

"Voi studia problema, nu vreau să dau un răspuns superficial ( cum va vota în plenul CSM -n.r.), dar așa, la prima vedere, nu am de ce să o critic pe doamna Birchall. Nu vreau să angajez poziția ministerului acum aici , fără a studia toate dosarele. Ce s-a văzut de la nivelul meu de deputat în Parlament, cred că ministerul a avut o poziție bună. Cu doamna Savonea, m-am întâlnit o dată sau de două ori în Parlament, eram la aceeași masă la Comisia Juridică, nu am colaborat, nu o cunosc nici din medii profesionale. Eu sunt foarte atent la ceea ce se întâmplă. Dacă Parlamentul nu va dezamăgi în ceea ce privește răspunsul rațional pe proiectele de lege pe care sistemul judiciar le așteaptă , pe care cetățenii le așteaptă , atunci nici dânșii nu vor avea dezamăgirea că abandonăm lucruri în Parlament", a declarat Cătălin Predoiu, după preluarea mandatului, potrivit Mediafax.

Cătălin Predoiu a mai deținut portofoliul Justiției în perioada 2008-2012 și a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel