Poveste cutremurătoare. Ce se ascunde dincolo de imagini

Ea este Daria, o fetiță care are o poveste de viață extrem de tristă.

Trăiește cu bunica sa, într-o odaie dintr-un sat din Iași, iar ochii ei încearcă să ascundă o tristețe nemărginită. Tragedia a început în urmă cu șapte ani, moment în care mama fetiței a făcut o faptă regretabilă.

La vârsta de 23 de ani, aceasta a ucis un bărbat de 74 de ani. Mai multe lovituri cu o furcă l-au lasat fără suflare pe câmp. Mama fetiței a susținut că totul s-a întâmplat ca o reacție de autoapărare, fiind forțată să întrețină relații sexuale. Cu toate acestea, a fost condamnată pentru omor la ani grei de închisoare, scrie Bună Ziua Iași.

Daria își vede mama destul de rar, printr-un perete de sticlă. "Eu șiu că mami mai are de stat în pușcărie câțiva ani și apoi vine acasă. Acum e foarte slabă, dar seamănă cu mine și are părul lung. Când am fost la ea i-am cântat o melodie nouă. I-am cântat la telefon și am văzut-o printr-un geam de sticlă. Eu nu îmi doresc decât să fie sănătoasă și să vină acasă", a povestit Daria pentru sursa citată.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Semnalele care arată că o persoană va omorî oameni sau se va sinucide. Ce se întâmplă în prezent în România

Micuța nu se plânge că trăiește în odaia bunicii și că în fiecare seară adoarme într-un pat vechi, rupt în mai multe locuri. Îi place să cânte și își dorește un singur lucru: să-i vină mama acasă.

FOTO: Bună Ziua Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel