Ponta: "Mama Omida" pune bețe în roate României

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că "mama Omida" se luptă cu Guvernul, cu USL. Problema ridicată de premier nu este lupta lui Traian Băsescu cu Puterea, ci bețele în roate puse României.

Premierul a declarat: "Domnul Băsescu se luptă cu Guvernul, cu USL, treaba lui. Dar vine mereu și bagă niște bețe în roate nu Guvernului, ci României. Ce treabă are el să anunțe în fiecare zi că investitorul de la CFR nu are bani? Uite, vineri trebuie să vină și să dea 20 de milioane. Are acces la informații și el minte, nu le prezintă corect".

Victor Ponta a adăugat: "Un miliard de lei trebuiau să ne vină luna asta de la BNR, dar BNR a făcut provizioane și ne dă zero lei. Domnul Băsescu nu știe de asta? Că doar nu a făcut BNR evaziune financiară".

Cu privire la declarația președintelui țării despre șomaj, premierului a spus: "Da, Mama Omida Băsescu. Ideea e următoarea: la ce tot îi folosește lui Băsescu să ne critice, în loc să ne ajute, în loc să zica hai să vedem ce putem obține de la UE... Vreau să zic un lucru de bine despre domnul președinte: Îl felicit că s-a bătut atunci pentru prelungirea n+3 la fondurile UE. Nu poate și în continuare să ne ajute? Tot ne bagă strâmbe. De ce? Îi e ciudă că nu-l mai susținem președinte?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel