Ponta, în culise la DCNews Live, replică devastatoare despre Macovei

Premierul Victor Ponta a fost venit, vineri, la Interviurile DCNews Live. Discuția a abordat temele de politică internă și externă cele mai importante, dar și campania electorală pentru prezidențiale.

Premierul Ponta a declarat că prima sa vizită externă, în calitate de președinte, va fi la Chișinău,  că USL se va reface, după alegeri, că va respecta voința alegătorilor și va numi orice premier este propus de Parlament, cu excepția lui Traian Băsescu. ”Îmi voi da demisia din funcția de președinte dacă în 2016 ajunge majoritară o coaliție care îl propune premier pe Traian Băsescu”, a declarat Victor Ponta. Președintele PSD a atacat Serviciul Român de Propagandă, care l-a servit două mandate pe Traian Băsescu și acum îl susține pe Klaus Iohannis.De altfel, a fost extrem de critic la adresa principalului său contracandidat, Klaus Iohannis, dar și a lui Traian Băsescu. Sloganul lui Iohannis este foarte prost gândit, a spus Ponta. Premierul a declarat că va da vila de protocol vizată de Traian Băsescu unei fundații sportive, sau COR, nu președintelui. ”Traian Băsescu și Elena Udrea au fundația Romeop și Julieta”, a spus ironic premierul.

După încheierea interviului transmis live, moderatorii și-au exprimat regretul că nu a fost timp să discute și despre alți contracandidați, cum ar fi Monica Macovei.

”Monica Macovei? a replicat premierul. Nu am ce să comentez despre campania domniei-sale. Campania lui Macovei este ca Statul Islamic. ISIS...îi termină dumneaei pe toți, asta e proiectul ei de țară. Un discurs de tip fundamentalist, pe care îl repetă ca o placă de patefon tuturor celor care stau s-o asculte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel