Podul de la Cernavodă va fi reabilitat. Autorităţile promit că nu vor fi restricţii la vară

Drumul spre mare pe Podul Cernavodă va fi reabilitat, fără impunerea unor restricții de circulație în perioada sezonului estival.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai MARISTAR COM SRL au semnat contractul pentru „Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă”, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”.

Contractul este în valoare de 66,847,689.39 de lei fără TVA. Are finanțarea asigurată din fonduri europene nerambursabile și o perioadă de execuție de 24 de luni și de garanție de 60 de luni.În timpul sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

”Prin semnarea acestui contract îmi doresc ca în cel mai scurt timp să nu ne mai confruntăm, când mergem spre litoral, cu problemele de pe partea carosabilă a Podului de la Cernavodă. I-am cerut antreprenorului să își facă treaba eficient, deoarece CNAIR va verifica în permanență calitatea lucrărilor. Nu ne permitem să mai fie făcute lucrări de mântuială, iar, după prima ploaie sau ninsoare, să ne trezim cu gropi în carosabil. Totodată, i-am cerut antreprenorului să aibă în vedere ca, în perioada sezonului estival, să facă doar lucrări la partea de infrastructură, astfel încât să evităm impunerea de restricții de circulație și îngreunarea traficului”, a precizat ministrul Cătălin Drulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel