PNL, candidați comuni cu USR-PLUS. Alianța a anunțat că „negocierile avansează”

USR
USR

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, au anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidaţi la primăriile de sector "au avansat".

"Ce pot să vă spun este că lucrurile au avansat şi că avansează. Suntem optimişti că o să avem o reuşită şi capacitatea să avansăm o echipă cu care să facem campanie şi să spunem bucureştenilor: Da, cu oamenii aceştia vom face treabă şi vom schimba Bucureştiul", a declarat Claudiu Năsui.

Şi Vlad Voiculescu s-a declarat optimist în legătură cu negocierile purtate cu PNL pe această temă.

"La nivelul sectoarelor negocierile funcţionează în continuare. Mingea în acest moment este la PNL. Principiile noastre sunt cele pe care le-am spus şi am tot repetat. Aşteptăm şi suntem optimişti de data asta că, săptămâna viitoare, vă vom putea spune rezultatele acestor negocieri, rezultate care vor fi în folosul bucureştenilor. Dacă la sfârşit venim cu o echipă cu care să fim toţi mândri, după un compromis sau altul, cred că acesta este un lucru bun pentru fiecare dintre noi", a afirmat Vlad Voiculescu.

Claudiu Năsui a precizat că negocierile cu PNL sunt foarte avansate şi pentru desemnarea unui candidat comun la Primăria din Galaţi, însă Alianţa USR PLUS nu-l va susţine niciodată pe Mihai Chirica pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi.

Pe de altă parte, reprezentanţii USR PLUS au anunţat că au trimis un denunţ la DNA pentru abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei pe numele viceprimarului din Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, susţinut de PNL pentru funcţia de primar al acestui sector. Acuzaţiile îi vizează şi pe fostul şi actualul primar din Sectorul 2 al Capitalei, Neculai Onţanu şi Mihai Mugur Toader.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel