Planurile lui Rareș Bogdan. Pe cine vrea să aducă la Realitatea tv

Rareș Bogdan a dezvăluit ce planuri de viitor are pentru relansarea postului Realitatea TV.

Planurile lui Rareș Bogdan urmăresc readucerea la Realitatea TV a unor oameni care au plecat de la post precum Tudor Mușat sau Melania Medeleanu, dar și o emisiune pe săptămâna a emisiunii Jocuri de putere pe care Bogdan să o prezinte împreună cu jurnalistul Cornel Nistorescu, scrie paginademedia.ro.

Rareș Bogdan spune că politica editorială a Realitatea TV va fi unitară din punct de vedere a subiectelor și că va colabora mai strâns cu echipa postului de televiziune.

“Va fi o colaborare între consiliul editorial și cei trei EOD (editor of the day) pentru prioritizarea subiectelor de zi cu zi. Vom lucra împreună, consiliul editorial și Robert Tătăruș, Bianca Onea și Mădălina Dulamă (cei trei EOD n. red) pentru a ridica intervalul de prime-time și jurnalul de seară. Practic, începând de la 9.00 dimineața vor fi promovate și dezbătute subiectele care vor fi analizate în emisiunile de seară, la Lavina Șandru, la Eli Roman și apoi la mine, între orele 22.00 și 24.00. Va fi o politică unitară.

Em îmi păstrez emisiunea. De altfel, a fost dorința mea să rămân jurnalist. Tocmai de aceea, pentru zona de management mă bazez pe echipa editorială actuală de la Realitatea TV”, a declarat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel