Planor dispărut: Ce s-a aflat în urma autopsiei pilotului Mircea Crăciun

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a anunţat, miercuri, că în urma autopsiei medico-legale a cadavrului pilotului Mircea Crăciun, care s-a prăbuşit cu planorul la începutul lunii august în Masivul Postăvarul, s-a stabilit că moartea acestuia a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism prin accident aviatic, pilot-planor.

'În continuarea cercetărilor privind împrejurările în care a avut loc evenimentul aviatic din data de 6 august 2015, în care a fost implicat planorul cu indicativul D-5585, pilotat de Crăciun Mircea, urmare a efectuării autopsiei medico-legale, în cursul zilei de miercuri au fost emise concluziile preliminare privind decesul pilotului. Potrivit acestora, moartea numitului Crăciun Mircea a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism prin accident aviatic, pilot-planor', se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma examinării fragmentelor de cadavru, s-au constatat multiple fracturi la nivelul craniului, bazinului şi membrelor inferioare, leziuni care pledează pentru un politraumatism grav în legătură directă de cauzalitate cu decesul.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor concrete în care a avut loc evenimentul aviatic, mai adaugă comunicatul menţionat.

[citeste si]

Planorul pilotat de Mircea Crăciun, în vârstă de 56 de ani, considerat cel mai bun pilot de distanţă din România, a dispărut în ziua de 6 august.

Epava planorului dispărut a fost găsită, sâmbătă, în zona Muchia Cheii, situată între Cabana Postăvaru şi oraşul Râşnov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel