Piteșteanul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Mihai Chirica, transportat brutal de oamenii legii la Socola

Chirica a fost stropit cu iaurt pe 24 februarie
Chirica a fost stropit cu iaurt pe 24 februarie

Inginerul piteștean Nicolae-Bogdan Suditu care l-a împroșcat cu iaurt pe primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, spune că a fost ținta unui asalt al forțelor de ordine.

Conform Ziarulargesul.ro, săptămâna trecută, poliţiştii l-au luat pe sus, cu mandat, şi l-au dus din nou la Socola pentru examinarea psihiatrică, după plângerea penală făcută de Chirica. Au făcut-o însă într-un mod extrem de violent, spune acessta. „M-au luat de la benzinărie, unde intrasem să-mi cumpăr gumă de mestecat. Nu s-au legitimat. Nu mi-au arătat niciun ordin de aducere. M-au dat cu capul de ciment!”.

„Am amortizat cu genunchiul şi cu podul palmei, altfel eram cu ţeasta spartă! Podul palmei drepte nu mi-l simt nici acum; nervii sunt morţi. Pe partea stângă ori mi-au rupt coasta, ori s-a rupt muşchiul – mă doare cumplit când mă răsucesc. Și m-au luat de la 700 de metri de la domiciliul menționat în mandatul de aducere la Socola! Mi-au pus cătuşele. Apoi m-au dus la secţia de poliţie din Bascov. I-am rugat să mă lase să dau un telefon. Au răspuns că asta e în America. M-au internat a doua oară la Socola! Joi mi-au dat drumul. Vor să înnebunesc. M-au scos deja că delirez persistent. Eu ştiu că aruncarea cu lichide în oficialităţi este contravenţie, nu infracţiune! Îmi este frica de mor, pentru că ei vor să mă interneze permanent – într-un spital psihiatric! Scrieţi ceva – vă rog – până când nu e prea târziu!”, a continuat Suditu.

VEZI ȘI: Primarul Chirica, stropit cu iaurt de Unirea Principatelor Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel