EXCLUSIV  Pippidi, despre Cîțu: Eu sunt în conflict de interese să mă pronunț despre el, dar asta pot s-o zic! video

Politologul Alina Mungiu-Pippidi, profesor la Hertie School, Universitatea de Guvernanță din Berlin și președinte onorific al Societății Academice din România (SAR), a vorbit despre ministrul Florin Cîțu.

”În primul rând, Cîțu nu este suficient cunoscut. În al doilea rând, este asociat cu finanțele foarte proste din acest an și cu pandemia. Eu nu pot să spun decât atât: Când a fost dat afară de la ING și se lupta cu banca, el a lucrat la SAR (Societatea Academică din România). Deci eu sunt în conflict de interese să mă pronunț despre el. În acel moment, mi-a explicat situația de la ING.

Impresia mea a fost că este un om care are integritate. În rest, când am văzut cum se manifestă ca politician, mi s-a părut destul de pueril… Dar una e una, alta e alta. Asta nu înseamnă că nu poate să știe ce face la minister. Am văzut că ratingurile de țară, în ciuda anului prost, au rămas rezonabile. Asta înseamnă că nu este cel mai incompetent om pe care-l puteau găsi liberalii”, a zis Alina Mungiu-Pippidi la DC News.

Iată interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel