Petra Kvitova - Anett Kontaveit, finală turneu WTA Stuttgart

Tenis
Tenis

Petra Kvitova s-a calificat în finala turneului WTA de la Stuttgart.

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, favorita numărul 3, s-a calificat în finala turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale în valoare de 886.077 dolari, învingând-o în trei seturi, 7-6 (7/3), 3-6, 6-1, pe olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul 6, sâmbătă, într-o partidă din penultimul act al acestei competiţii.

Kvitova se va lupta duminică pentru trofeu cu estonianca Anett Kontaveit, numărul 8 pe lista favoritelor, care a profitat de abandonul japonezei Naomi Osaka, liderul clasamentului mondial, victima unei leziuni musculare în zona abdominală. Osaka, învingătoare în Openul Australiei în acest sezon, şi-a asigurat menţinerea în fruntea ierarhiei tenisului feminin, în ciuda acestui forfait.

În vârstă de 29 ani, Petra Kvitova are în palmares 26 de titluri WTA, în timp ce Anett Kontaveit (23 ani) a obţinut până acum un singur trofeu în circuitul profesionist, la s'Hertogenbosch (Olanda), în 2017.

Halep, pe locul trei

Începând de luni, Kvitova va urca pe poziţia a doua a clasamentului WTA, urmând să facă rocadă cu românca Simona Halep, care va coborî pe locul al treilea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel