Percheziții în forță la casa interlopului Bebino. Laura Vicol: Este cel puţin suspect!

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Au avut loc percheziţii în această dimineaţă la domiciliul interlopului Alecu Marius, zis "Bebino", cel care a fost implicat într-o altercaţie, în urmă cu două săptămâni. Ce spune avocata acestuia, Laura Vicol.

Interlopul este arestat preventiv la domiciliu. Percheziţiile au avut loc la şase dimineaţa, a fost spartă uşa şi au fost luate telefoanele celor din familie. Au fost căutate arme pentru că existau informaţii potrivit cărora cei din Clanul Sportivilor ar fi mers în Moscova să cumpere arme şi să se răzbune pe cei din Clanul Ţiganilor. Nu s-a găsit nimic.

"Mi se pare foarte ciudat că percheziţia nu a fost filmată"

"A reuşit mama lui Alecu să îmi dea telefon la 6.20, până i-a fost luat telefonul. Am vorbit şi cu tatăl acestuia şi cu domnul care coordonează toată percheziţia. Ceea ce mi se pare mie foarte ciudat şi bizar este că percheziţia nu a fost filmată. Urmează să aflu şi eu detalii. În cel mai scurt timp, familia va lua legătura cu mine. În toate intervenţiile în forţă, percheziţiile domiciliare sunt filmate.

Este cel puţin suspect de ce se face această percheziţie la două săptămâni de la săvârşirea tentativei de omor asupra clientului meu care a fost măcelărit în stradă de zece indivizi, dintre care a fost prins doar unul singur. Am o cerere de achitare la toate actele de urmărire penală depusă de o săptămână, la care nu am primit răspuns. Dacă procuorul aşa înțelege să își facă treaba, măcar să și-o facă corect, în litera legii", a spus avocata lui Bebino, Laura Vicol, la Antena 3.

Gânduri de răzbunare?

"Alecu Marius Emil nu a dat niciodată nicio declaraţie în acest sens. Nu s-a folosit cuvântul răzbunare. Este unicul copil al acestei familii, este tăiat pe tot corpul, imobilizat în pat şi stă împreună cu familia, soţia şi cu copilul său minor. Nu s-a pus niciodată problema unei răzbunări, nu există arme cumpărate şi niciun membru al familiei nu a afirmat aşa ceva. Dimpotrivă, s-a cerut sprijinul legii şi al organelor anchetatoare să afle adevărul în această cauză şi să îi sancţioneze pe cei care au săvârşit această infracţiune abominabilă asupra clientului meu", a mai spus avocata.

De ce au fost ridicate telefoanele mobile

"Am siguranța că se urmăresc discuţii anterioare dintre clientul meu şi acest Cezar Petcu, cel care a comandat, ordonat şi a organizat acest atac asupra clientului meu. Cu siguranţă, acest lucru caută procurorii. Lucurile astea trebuiau făcute din timp şi nu la două săptămâni după ce a fost săvârşită fapta", a declarat Laura Vicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel