Pepe, surpriză de proporții din partea fetițelor sale: Erau foarte nerăbdătoare

Pepe, surpriză de proporții
Pepe, surpriză de proporții

Pepe a fost surprins pe platoul de filmare de la Next Star cu ocazia zilei de naștere. Cele două fetițe ale sale, Maria și Rosa, i-au făcut o surpriză emoționantă.

Cu un tort delicios și un "Mulți ani trăiască!", urat și cântat din tot sufletul de colegi și public, așa a început ziua de filmare pentru Pepe, la aniversarea celor 39 de ani. Dar cea mai mare surpriză a fost apariția pe scenă a fetițelor sale, Maria și Rosa, care au ținut să-i spună lui tati "La mulți ani!" și să-i aducă un cadou.

"Fetițele mele frumoase! Și mi-au adus și un cadou!!", a exclamat Pepe, fericit, atunci când le-a văzut pe scenă, alături de Dan Negru, prezentatorul show-ului, și de Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii. "Nici n-am apucat să le văd azi!", le-a spus sărbătoritul celor doi.

Soția artistului, complice la surpriză

Cu complicitatea Ralucăi, soția lui Pepe, Maria și Rosa au ajuns la platoul de filmare, fără ca tatăl lor să știe. Au stat ascunse într-o încăpere mai bine de o oră, până în momentul în care au urcat pe scenă alături de Dan Negru.

"Erau foarte nerăbdătoare, ne întrebau întruna de ce nu pot merge la tati", spun cei din echipa de producție, potrivit unui comunicat remis DCNews.

(w670)

Ce cadouri i-au adus Maria și Rosa tatălui lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului "Next Star", prezentată de Dan Negru

Vezi și: Dan Negru, uimit când a văzut ce se întâmplă în platoul "Next Star": Abia am construit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel