Pepe, îngrozit de-a dreptul: ''Nu mi-a spus nimeni așa ceva până acum''

Bianca Ştefan / 24 iul 2018 / 12:32 Salveaza PDF Comentarii
Pepe
Pepe

Pepe, unul dintre participanții celui de-al șaptelea episod al reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, este îngrozit de ordinul primit de la Nea Mărin.

Pepe împreună cu Romică Țociu merg pentru prima dată la o fermă de cerbi și află cu această ocazie care sunt regulile pentru a putea pătrunde în interiorul acesteia. Unul dintre lucrurile foarte importante pe care trebuie să le aibă în vedere este faptul că persoanelor care se apropie de cerbi le este interzisă folosirea parfumului.

Așadar, în momentul în care au fost treziți de Nea Mărin, Pepe și Romică Țociu au rămas fără cuvinte.

Nici nu ne-am trezit bine și el a venit foarte hotărât, așa cum îl știm, să ne spună să nu cumva să ne dăm cu vreun parfum. Nu mi-a spus nimeni așa ceva până la vârsta asta”, spune Pepe surprins de ordinul pe care îl primește.

Odată ajunși la ferma de cerbi, Romică Țociu și Pepe au parte de o sperietură groaznică. Într-una dintre cabanele în care intră, aceștia dau peste o mulțime de animale împăiate. Ba mai mult, chiar și covoarele sunt confecționate din blana animalelor și au ca ornament capuri înfricoșătoare de porc mistreț, lup sau chiar urs.

(w670)

Păreau extrem de reali, nu doar reali. Când am văzut colții ăia mi s-a facut frică. Am văzut că era un covor, eram conștient ce este,  dar pur și simplu mi s-a făcut frică de covor”, mărturisește sincer  Pepe.

Prin ce peripeții vor trece și la ce provocări incredibile vor fi nevoiți să facă față Romică Țociu, Pepe, Sânziana Buruiană și Minodora, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod ”Poftiți la Nea Mărin”.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23