Paul Vasile, primul cuțit de aur eliminat de la ”Chefi la cuțite”. Nu a rezistat presiunii

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Ediția de duminică seară a restabilit rândurile în bucătăria „Chefi la cuțite”.

O amuletă de schimb folosită de Sorin Bontea l-a adus pe Florin Revesz în echipa verde, în locul lui Dorin Voiasciuc, care luptă de acum în tunică albastră alături de Florin Dumitrescu. Schimbarea a fost de bun augur pentru echipa verde, căci în noua formulă au reușit să câștige confruntarea pe echipe a serii și au trimis la duel echipele adverse: ”Florin ne-a adus noroc! Aveam nevoie de un om care să vină cu idei excepționale!”, au spus colegii săi de echipe. 

Tot aseară, Paul Vasile, cuțit de aur eliminat din echipa lui chef Sorin Bontea în ediția trecută, dar salvat de chef Cătălin Scărlătescu, a obținut pentru a doua oară în acest sezon cel mai mic punctaj. ”Paul, cuțit de aur, data trecută ai scăpat, însă de data asta nu mai am nicio amuletă ca să te pot salva”, a spus chef Cătălin dezamăgit. Așa se face că Paul a părăsit aseară competiția, fiind primul cuțit de aur eliminat din concurs în sezonul 9 Chefi la cuțite: ”Nu degeaba i-am dat cuțitul de aur în audiții, este un bucătar foarte bun. Dar mi-a spus că nu rezistă presiunii de genul acesta iar asta s-a resimțit în mâncarea lui”, a mărturisit fostul său mentor, chef Sorin.

”Mă simt ușurat. Chefi la cuțite este o mare provocare, nu este cum se vede la televizor, e mult, mult mai greu de atât! O să gătesc cu voi în finală!”, a adăugat concurentul cu ochii în lacrimi.  

Audiențe

Duminică, 30 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.50. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în cea mai nouă confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență la nivelul publicului comercial și la orașe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel