Pasajul suprateran Calea Văcăreşti - Mihai Bravu, finalizat în martie 2012

pasaj.mihai_.bravu_
pasaj.mihai_.bravu_

Primul pasaj rutier de pe sensul Calea Văcăreşti - Şoseaua Mihai Bravu va fi finalizat anul viitor, în lunile martie-aprilie, urmând ca în a doua etapă să demareze lucrările la construirea unui al doilea pasaj pe sensul de circulaţie opus, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Edilul şef aflat în vizită de lucru pe acest şantier a fost informat de constructor că în acest moment au fost deja turnaţi pilonii podului de pe sensul Calea Văcăreşti - Mihai Bravu şi a fost comandat tablierul metalic ce urmează a fi montat în perioada următoare.

Dificultăţile pe care le întâmpină în construirea podului, a mai precizat constructorul, constau în mutarea utilităţilor din şantier.

Conform acestuia, la finalizarea celor două pasaje, circa 65% din traficul rutier din zonă va fi preluat de aceste construcţii.

Realizarea celor două pasaje rutiere supraterane pe direcţia inelului principal de circulaţie (Şoseaua Mihai Bravu - Calea Văcăreştilor) de câte două benzi de circulaţie pentru fiecare sens, vor încadra zona de tramvai existentă, cele două pasaje rutiere urmând să supratraverseze Splaiul Unirii - Râul Dâmboviţa, precum şi intersecţia Prelungirea Şoselei Mihai Bravu cu Calea Văcăreştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel