EXCLUSIV  Paradox cu precipitațiile deficitare într-o zonă a țării: E o regiune cu multă apă / „Acest lucru nu e rău pentru turism, sunt mai multe zile cu soare“

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniel Alexandru, șeful laboratorului Agrometeorologie din cadrul ANM, a spus care este regiunea țării cu cel mai mare deficit de precipitații.

Daniel Alexandru, șeful laboratorului Agrometeorologie din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, a fost invitat la interviurile DC News, unde a vorbit despre zona țării care a cunoscut în ultimele șase luni un deficit de precipitații: 

„Dacă vă uitați, în zona Tulcea Sulina, deși e o regiune cu surse de apă, e foarte deficitară. Cea mai intensă lipsă de precipitații este în zona Sulina-Tulcea“, a spus Daniel Alexandru.

„Acest lucru nu e rău pentru turism“, a completat Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Temperaturile ridicate și precipitațiile deficitare, nocive pentru culturi. Daniel Alexandru (ANM): Probleme în estul țării. Plantele devin mai sensibile / hartă

„Din punct de vedere turistic și al nivelului Dunării în zonă, e mai scăzut debitul și ar fi o problemă“, a adăugat șeful laboratorului Agrometeorologie.

„Pentru turism e bine. Nu plouă, sunt mai multe zile cu soare și apă ai din Dunăre“, a mai spus Val Vâlcu.

„E ca în aceeași situație care s-a discutat în ultima perioadă. Vorbesc despre energie, care într-adevăr are un efect puternic peste tot din punct de vedere al costurilor, și iarna pe care toată lumea a așteptat-o să fie mai călduroasă, ca să nu consume energie“, a mai spus Daniel Alexandru.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Județul în care n-ai timp să te plictisești. Horia Teodorescu: Enisala, locul care merită văzut de orice român

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel